Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 

Algemeen
Sil’s-Style is een webwinkel met betaalbare mooi en stijlvolle woonaccessoires / meubelen en tuin decoraties gevestigd te Haarlem Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 52233707    De leverings - en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen,aanbiedingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Sil’s-Style.Op alle overeenkomsten met Sil’s-Style is Nederlands Recht van toepassing.

 
*Prijzen
Al onze prijzen van de online woonwinkel Sil’s-Style  zijn vermeld in euro `s inclusief 21% BTW.
Exclusief verzendkosten en ( IDEAL transactie kosten € 1,18 )
 

*Verzendkosten                                                                                                                                     De artikelen, met uitzondering van meubels worden u aangeboden door TNT post.
Voor het verzenden hanteert Sil’s-Style  de volgende kosten binnen Nederland.

Brievenbuspost (platte pakketten) € 2.64                                                                                       
Pakket 2 t/m 10 kg  € 6.75

Pakket 10 t/m 30 kg € 12.95  

Bij bestellingen boven de € 100 neemt Sil’s-Style de verzendkosten binnen nederland voor haar rekening. Dit geld voor pakketten van 0 t/m 30 kg , dit geld echter niet voor meubels en  andere  grote produkten. Uiteraard kunt ook de bestelling bij ons afhalen,met de daarvoor gemaakte afspraak via de e-mail. Als de bestelling verzonden is krijgt u tevens een e-mail met een bericht dat het verstuurd is.

*Betaling
U heeft bij Sil’s-Style  de keuze uit drie betalingsmogelijkheden.
1  Via remboors

2 Vooraf overmaken op rekeningnr NL23ABNA0571988776

3 Contant (gepast bij voorkeur) als u de bestelling komt afhalen.


Indien U kiest voor het IDEAL krijgt u van Sil’s-Style  een e-mail met een bevestiging van de gedane bestelling met tevens een betalingsbevestiging. Indien u kiest voor vooraf overmaken ontvangt u na de gedane bestelling zo spoedig mogelijk een e-mail met een overzicht van de bestelling en het totaal bedrag incl verzendkosten en de transactie kosten IDEAL, mits u de bestelling komt afhalen met de daarvoor gemaakte afspraak via de e-mail. De betaling dient binnen 7 dagen overgemaakt te worden op rekeningnummer 571988776 t.n.v Sil’s-Style  te Haarlem.  Gaarne bij betaling het ordernummer vermelden. Zodra de betaling is ontvangen, bevestigen wij dit via de e-mail. Sil’s-Style  zorgt er voor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk wordt verzonden via TNT post. Tevens ontvangt u via de e-mail een bevestiging van de verzending. Hebben wij na 5 dagen geen betaling mogen ontvangen, krijgt u via de e-mail een betalingsherinnering. Indien de betalingherinnering niet wordt voldaan binnen 2 dagen,dan beschouwen wij de bestelling als geannuleerd.

*Levering
 Bij iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling.
Als blijkt dat de bestelde produkten niet meer leverbaar en - of tijdelijk niet leverbaar dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een e-mail. De waarde van het reeds bestelde artikel wordt zo spoedig mogelijk terug gestort op uw bank/giro rekening, mits u een andere keuze uit de collectie heeft gemaakt,dan worden de kosten gecompenseerd. Indien u de bestelling wilt afhalen, kunt u dit aangeven bij uw bestelling . Zodra de bestelling in orde is ,nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op via de e-mail,om een afpraak te maken om de bestelling af te halen. Meubels of grote / zware artikelen kunnen ook door ons in overleg bezorgt worden, maar deze wordt dan wel alleen voor de deur afgeleverd, u moet dan wel zelf wat mensen regelen om deze naar binnen te sjouwen.

*Aansprakelijkheid
 Sil’s-Style is niet verantwoordelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door ons geleverde artikelen. zoals gerestylde meubels zijn vaak oude meubels en door ons op zeer professionele en met veel aandacht gerestyled. Echter is Sil’s-Style  niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout (zoals het ontstaan van kiertjes en scheurtjes in het hout en de afwerklaag).  De brocante artikelen zijn vaak gebruikt en al heel wat jaartjes oud. Daardoor kunnen er gebruikerssporen aanwezig zijn wat het doorleefde karakter geeft. De normale gebruikerssporen horen daarbij, indien er echte beschadigingen zijn wordt dit vermeld op de site. Je kunt altijd contact opnemen voor meer informatie omtrend een artikel. Sil’s-Style geeft geen garantie op de aankopen op brocante meubelen en andere gebruikten artikelen. Het artikel kan niet geruild of geretourneerd worden. Wil je brocante artikelen eerst komen bekijken alvorens tot aankoop over te gaan, dan ben je op afspraak uiteraard van harte welkom. Voordat een product Sil’s-Style  verlaat wordt het zorgvuldig nagekeken. Verlichting wordt extra getest, Sil’s-Style is niet aansprakelijk voor een defect aan de lamp door een verkeerde aansluiting of gebruik van niet geschikte gloei- en spaarlampen. Sil’s-Style is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van en - of beschadigen van verzonden produkten. De bestelling wordt door Sil’s-Style met zeer uiterste zorg verpakt, echter verzenden is in alle gevallen risico voor de koper.


Retourneren
 Indien u het aangekochte product(en) niet wenst te houden kunt u dit binnen 7 dagen retour zenden nadat u eerst Sil’s-Style hiervan per e-mail heeft geinformeerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekeing van de koper. Het door u betaalde bedrag zal worden terugbetaald,exclusief de verzendkosten. Voor meubels en andere grote artikelen geldt deze regeling niet, deze kunnen niet worden geruild of geretourneerd. N.B. Wij adviseren u om de meubels of grote artikelen eerst ‘live’, op afspraak te komen te bezichtigen.

*Persoonsgegevens
Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt door Sil’s-Style.Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

*Zet - en drukfouten
 Sil’s-Style is niet verantwoordelijk voor eventuele zet - en/of drukfouten in de website.

*Wijzigingsrecht
 Sil’s-Style behoudt zich het recht om de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Niets uit deze website mag gekopieerd,opgeslagen en / of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Sil’s-Style

 

© 2011 - 2024 Sil's-Style | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel